Jaloliddin Ahmadaliyev ... Jaloliddin Ahmadaliyev ...
Shohruhxon & Munisa Riz... Shohruhxon & Munisa Riz...
Ozoda Nursaidova - Inso... Ozoda Nursaidova - Inso...
Shoxruz (Abadiya) - Yur... Shoxruz (Abadiya) - Yur...
Via Marokand - Oq libos... Via Marokand - Oq libos...
Yodgor Mirzajonov - Osh... Yodgor Mirzajonov - Osh...





Меню
Поиск
Фотоалбом
Сундтреки
. Shamollar Mamlakati - soundtreck (korea)
. Qaqnus - Destiny (korea)
. Qaxvaxona - soundtreck
. Saroy Javohiri-Soundtreck7
. Qirolicha - Soundtreck (Mishel xonim)
. Gulperi - Soundtreck (Turk serial)
. Iyun Oqshomi - Yeri Nasalama (soundtreck)
. Tanho malagim - Soundtreck
. Vorislar - Soundtreck (serial korea)
. Efir Sirlari - Soundtrack
. Sevgi Iztirobi (Kara Sevda) - music soundtreck
. Soundtreck-Великолепный Век
. Qaqnus - Soundteck (korea)
. Zerda - Soundtreck
. Pazanda - Did You Forget (Soundtrack)
Главная » Файлы » SHOU YULDUZLAR HAQIDA BIOGRAFIYA

Feruza Normatova - Biografiya

    Aktrisa Normatova Feruza Adilovna 1989-yil Sirdaryo viloyati Baxt shahrida tug'ilgan. Feruza Normatova 2008-yil Toshkent Davlat San'at instituti Drama va kino aktyorligi" boʻlimiga oʻqishga kirgan. Feruza 2011-yildan boshlab 70-dan ortiq kliplar, filmlar va seriallarda ro’l ijod qilib kelaman. U 2017-yilda Oʻzbekiston belgisi“ koʻkrak nishoni bilan taqdirlangan 2018-yilda Yoshlar Ittifoqi yilning eng yaxshi aktrisasi.

Taʼlim Tahrirlash
1996-2005-yil Sirdaryo viloyati Baxt shahridagi 14 tumani tumani maktabi oʻquvchisi.
2005-2008-yil Toshkent Madaniyat kolleji talabasi.
2008-2012- yil Toshkent Davlat San'at va Madanyatinstituti talabasi.

Filmografiyasi 
2012 Shu yetmay turuvdi 
2013 To'yidan qochganlar 
2015 Qizalog'im 
2015 Tilimdamas dilimda 
2016 Qadamlar 
2016 9- raqamli bemor 
2016 Tosh tabib 
2016 Tasodif 
2017 Akajon xizmaringizdamiz 
2017 Ona qizim 
2020 Iblis o'yini

Seriallari
2018 Fitna 
2018 O'gay ona 
2020 Zaharli tomchilar 
2020 Paxmoq kelin 
2020 Ojiza 
2021 Mendurman Jaloliddin



Категория: SHOU YULDUZLAR HAQIDA BIOGRAFIYA
Просмотров: 2280 | Рейтинг: 1| Рейтинг:
Mavzuga Oid Boshqa Yangiliklar:
Реклама

Всего комментариев: 0
Сизда Изоҳ қолдириш ва фикр билдириш хуқуқи мавжуд эмас.
Фақат сайтимиздан руйхатдан ўтган фойдаланувчилар изоҳ қолдириш ва фикр билдиришлари мумкин.
[ РЎЙХАТДАН ЎТИШ | САЙТГА КИРИШ ]

Профил

Время: 21:10
Добро Пожаловать, Mexmon

 
Логин:
Пароль:
Новинка у нас
. Nilufar Saidova - Sen qaytmading  
. Nilufar Saidova - Omadim  
. Oybek Sangin - Lola  
. Hilola Hamidova - Onajonim hajga boramiz  
. Davron Ergashev - Sevaman  
. Zarina Nizomiddinova - Aylama ozor  
. Yulduz Usmonova - Mayli-mayli  
. Mirjon Ashrapov - Oshiq bola  
. Ziyoda & Toufik Shaikh - Qora atirgul  
. Doston Ergashev - Yoshligim  
. Anvar G'aniyev - Sebaki  
. Benom guruhi - Dilam  
. Zabievich - Muhammad s.a.v (Best of best)  
. Ozoda Nursaidova - Inson Qadri uchun  
. Zohid - So'ramaydi  
. Hayrullo Nur - Meni ishontir  
. Shoxruz (Abadiya) - Yur ketdik  
. Milena Madmusayeva - Hayotga qaytar  
. Hulkar Abdullayeva - Chamanchi  
. Dilnoza Ismiyaminova - Onajon  

Самое Популярное
. Xamdam Sobirov - So'nggi bor
. Ulug'bek Rahmatullayev - G'unchalar
. Sevinch Mo'minova - Va'da berma
. Fazo guruhi - Poymol
. Ozoda Nursaidova - Habibi, Hayati
. Janob Rasul - TikTok
. Abbbose - Shaharda
. Imron - Devona
. Umar Shamsiyev - Sumbula
. Sardor Farhadov - Sog'inar Yurak